Etusivu / Ajankohtaista / Ympäristön Auto ja Ford luovuttivat tuoreelle tangokuningattarelle Aino Niemelle auton

Ympäristön Auto ja Ford luovuttivat tuoreelle tangokuningattarelle Aino Niemelle auton

Ympäristön Auto ja Ford luovuttivat tuoreelle tangokuningattarelle, Kouvolan omalle tytölle Aino Niemelle auton vuodeksi käyttöön. Aino sai käyttöönsä tuliterän Ford Kuga –katumaasturin.

  • Ensivaikutelma autosta on tyylikäs ja urheilullinen. Valkoinen väri on hieno ja auton korkeus tuo käyttömukavuutta, tuumi Aino autoa mittaillessaan.

 18-vuotias Aino sai ajokortin vasta alkuvuonna, joten ajokilometrejä ei ole vielä paljon ehtinyt kertyä. Ajamisesta hän kuitenkin tykkää, ja tangokuningatarvuodeksi keikkoja on sovittu niin paljon ympäri Suomea, että Ainoa voi varmaan kohta tituleerata myös maanteiden kuningattareksi.

Keikkoja on sovittu ensi kesään asti aina Lappia ja Pohjanmaata myöten, joten vuoden aikana kilometrejä voi kertyä jopa 100 000. On hyvä, että nyt on uusi, tilava ja ennen kaikkea turvallinen auto alla. Tähän mennessä olen osan keikkamatkoista ajanut itse, osassa minulla on ollut kuski mukana. Vähän matkan pituudesta riippuu myös, ajanko vielä yöksi kotiin vai majoitunko keikkapaikalle, Aino mietti.

Asemapaikkanaan Aino aikoo edelleen pitää Kouvolaa, jossa on perhe, läheiset ja ystävät. Muuten tulevaisuudensuunnitelmat ovat vielä tuoreelle ylioppilaalle auki.

  • Katsotaan nyt yksi asia kerrallaan. Nyt on mahdollista keskittyä ja panostaa täysillä tähän laulamiseen, ja ties mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Haluaisin kyllä myös lähteä opiskelemaan, mutta mitä, sitä en vielä tiedä. Laulua olen opiskellut ja harrastanut aktiivisesti vuodesta 2013 lähtien, jolloin osallistuin Tangonuori-kilpailuun, Aino kertoi.

 Seuraava pitkä ajomatka Ainolla olikin tiedossa jo seuraavana päivänä Harjavaltaan.

Meillä on ilo olla tukemassa Ainon kiireistä vuotta. Toivomme hänelle paljon hienoja kokemuksia ja turvallisia kilometrejä tien päällä, toivotteli Ympäristön Auton myyntipäällikkö Ari Hallikas.

 

 

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää