Etusivu / Huolto Kouvola

Ympäristön Auton Kouvolan toimipisteen huolto- ja varaosapalvelut

Edustamamme merkit

Bonuksen verran parempi autoliike!

Tiesitkö?

Käyttämällä S-etukorttia - sitä vihreää, saat meiltä Bonusta autosi huolloista ja varaosista sekä korikorjauksen omavastuuosuudesta.

Huoltokorjaamomme ja varaosamyynti tarjoaa asiantuntevaa palvelua osaavan henkilökunnan voimin. Jatkuva koulutus on yksi peruspilareistamme ja auttaa vastaamaan tekniikan kehityksen tarjoamiin haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa.

 

VALTUUTETTU FORD, KIA, MITSUBISHI, NISSAN ja PEUGEOT -merkkihuolto

Toimimme Ford, Kia, Mitsubishi, Nissan ja Peugeot henkilö- ja hyötyajoneuvojen valtuutettuna ja virallisena merkkihuoltotalona. Käyttäessäsi merkkihuoltomme palveluita, voit olla varma siitä, että autossasi on aina valmistajatehtaan viimeisimmät päivitykset ja sovellukset. Alkuperäiset merkkivaraosat varmistavat autosi turvallisuuden ja autosi arvon parhaan mahdollisen säilymisen.

MONIMERKKIHUOLTO

Monimerkkihuollossamme huollamme kaiken merkkiset henkilö- ja pakettiautot. Ryhmäpoikkeusasetus mahdollistaa myös takuun alaisen auton huoltamisen korjaamossamme. Käytössämme on alkuperäisiä vastaavat varaosat, sekä autotehtaiden laatimat huolto-ohjelmat. Auto jota huolletaan ja korjataan valmistajan ohjeiden mukaisesti, säilyttää parhaiten arvonsa ja pysyy luotettavassa kunnossa.

KORIKORJAAMOPALVELUT

Ammattitaitoiset autopeltiseppämme tekevät kolarikorjaukset kaikille automerkeille. Teemme kolarikorjaukset uusilla
työmenetelmillä. Korikorjaamomme vaihtaa myös tuulilasit. Työn laadun takaamiseksi käytössämme on Autorobot korinoikaisupenkit ja mittalaitteet. Korjauksissa käytämme pääsääntöisesti alkuperäisiä varaosia, mutta poikkeustapauksissa hyödynnämme myös käytettyjä ja tarvikeosia. Vakuutusyhtiöiden valtuuttama korikorjaamomme tarkastaa ja korjaa autosi vauriot merkkikohtaisia työtapavaatimuksia ja -menetelmiä noudattaen. Ammattitaidolla suoritettu korikorjaus takaa autosi alkuperäisen turvallisuuden ja luotettavuuden.

AUTOMAALAAMO

Autojen maalaukset suoritamme omassa automaalaamossamme. Automaalarimme ovat pitkänlinjan ammattilaisia ja heillä on tiedossa maahantuojien viimeiset ohjeistukset. Tämä varmistaa autollesi sopivimman korjaussävyn ja valmistajatehtaan viimeisimmän tietämyksen korjausmaalauksesta. Käyttämämme värimassat ovat vesiliukoisia DuPont – automaaleja, jotka täyttävät Euroopan Unionin määrittelemät suositukset ja standardit samoin myös käyttämämme akryyli- ja polyuretaanituotteet täyttävät alan tiukat kriteerit.

SIJAISAUTO

Kun autosi jää huoltoon tai korjaukseen, liikkuminen ja asioiden normaali hoito vaikeutuu. Tuodessasi autosi meille huoltoon voit käyttää edullista tai huoltosopimuksestasi riippuen jopa maksutonta sijaisautopalvelua. Sijausauton saat käyttöösi kätevästi tekemällä varauksen jo huoltoa tilatessasi.

RENGASHOTELLI

Vaihdamme, tarkastamme ja säilytämme autosi renkaat nykyajan vaatimusten mukaisesti rengashotellissamme. Tarvittaessa saat meiltä autoosi myös uudet renkaat.

VARAOSAT -JA LISÄVARUSTEET

Asiantunteva ja palveleva henkilökuntamme auttaa löytämään autoosi sopivat varaosat ja lisävarusteet. Meiltä saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet Ford, Kia, Mitsubishi, Nissan ja Peugeot henkilö- ja hyötyajoneuvoihin.

S-Etukortilla huolto- ja varaosapalveluista Bonusta jopa 5%

Huolto- ja korjauspalveluistamme sekä varaosista saat S-etukortilla bonusta, jopa 5%. Tarkemmat tiedot asiakasomistajaeduista löytyvät KSO:n S-kanavan sivuilta.

s-etukortti

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää