Etusivu / Ajankohtaista / NYT FORD FOCUS ACTIVE -KOEAJOON!
NYT FORD FOCUS ACTIVE -KOEAJOON!

NYT FORD FOCUS ACTIVE -KOEAJOON!

  

Täysin uusi Ford Focus Active

 

Uusi Crossover

 

Tule koeajamaan nyt uusi Active – varaa aika koeajoon tästä tai suoraan Ford –myyjiltämme!

https://www.ford.fi/hanki-ford/seuraavaksi/varaa-koeajo

  

  

Spontaanin seikkailuhenkinen 

Jämäkkä ja monipuolinen täysin uusi Focus Active crossover on käytännöllinen, monipuolinen ja täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia. Korotettu ajoasento ja pidennetyt pyöränholvit mahdollistavat paremman näkyvyyden tielle. Suuremmat renkaat vakauttavat autoa, mikä antaa ajovarmuutta kaikenlaisilla teillä.

  

Älä tyydy tavanomaiseen 

Active crossover on täysin uusi konsepti Focuksessa. Katumaasturimaisessa muotoilussa yhdistyvät saumattomasti tyyli ja käytännöllisyys, ja tuloksena on jykevä mutta tyylikäs ohjaamo. Älykkäät teknologiat, kuten ajotilavalinnat, tekevät ajamisesta täysin yksilöllistä.

  

Yksilöllistä ajodynamiikkaa

 Täysin uudessa Focus Activessa on viisi eri ajotilaa. Niiden avulla voit mukauttaa ajo-ominaisuuksia, kuten kaasun vastetta, ohjausta ja vaihteiden vaihtoa. Ajotilat ovat Normal, ECO, Sport, Slippery ja Trail. Ajoitpa siis moottoritiellä tai kuraisessa maastossa, täysin uudella Focus Activella saat kaiken irti joka ajomatkasta.

 

 

Tervetuloa!

 

Ympäristön Auto Oy                                     Ympäristön Auto Oy     

Haminantie 1, 48810 Kotka FI                                                                            Kaitilankatu 3, 45130 Kouvola FI

Automyynti MA-PE 9.00 - 17.00, LA 10.00 - 14.00 010 762 5203                        Automyynti MA-PE 9.00 - 17.00, LA 10.00 - 14.00 010 762 5202

  

 

 

 

 

 

 

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää