Etusivu / Ajankohtaista / Peugeot koeajo -tapahtuma Kotkan toimipisteellä keskiviikkona 10.4.
Peugeot koeajo -tapahtuma Kotkan toimipisteellä keskiviikkona 10.4.

Peugeot koeajo -tapahtuma Kotkan toimipisteellä keskiviikkona 10.4.

 

Peugeot koeajo -tapahtuma Kotkan toimipisteellä keskiviikkona 10.4. klo 10-16. Paikalla on myös maahantuojan edustaja kertomassa uusimmat kuulumiset Peugeot maailmasta. Pullakahvit.

 

Nämä autot ovat koeajettavissa:

 

Katumaasturin lumoava voima Peugeot 2008 SUV

 

Inspiroivat ajoelämykset, voimakas design, ensiluokkaisen tinkimätön laatu ? PEUGEOT tarjoaa entistä enemmän elämyksellisyyttä.

 

Kompaktien katumaastureiden luokassa PEUGEOT 2008 SUV i erottuu edukseen. Anna sen ilmaisuvoimaisen designin, vahvan olemuksen ja määrätietoisen luonteen lumota nauttien samalla ainutlaatuisesta hienostuneisuudesta.

Tästä linkistä koko 2008 -mallisto:

https://www.ksoautotalot.fi/peugeot/2008

 

PEUGEOT 3008 SUV - Leijonanosa palkinnoista

 

Lanseerauksensa jälkeen Peugeot 3008 SUV on voittanut yli 30 kansai nvälistä palkintoa, mukaan lukien arvostetun Vuoden Auto Euroopassa –palkinnon. Peugeot 3008 SUV on vakuuttanut tuomaristot ympäri maailmaa tyylikkään muotoilunsa, varustelunsa sekä tietenkin innovatiivisen PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamonsa ansiosta.

Tästä linkistä koko 3008 -mallisto:

https://www.ksoautotalot.fi/peugeot/3008

 

 

Uuden kokoluokan SUV PEUGEOT 5008

 

Olet sitten matkaamassa yksin tai ystäviesi kanssa uudella 7-paikkaisellai SUV PEUGEOT 5008:lla muodostuu ajokokemuksesta täysin uudenlainen. Valo suorastaan tulvii matkustamoon ja sen ylelliseen ympäristöön panoraamakatoni kautta. Rentoudut monipistehieronnallai varustetulla istuimella, personoit matkustamon tunnelman Peugeot i-Cockpit Amplifyi-toiminnon avulla ja nautit korkeatasoisesta Hi-Fi by Focal®i -äänentoistosta.

Tästä linkistä koko 5008 -mallisto:

https://www.ksoautotalot.fi/peugeot/5008

 

 

Vaikuttava Peugeot Sedan 508

 

Uusi PEUGEOT 508 GT on helposti tunnistettavissa kromikehyksisen etusäleikkönsä ja Full LED -ajovalojensa ansiosta. Uusi PEUGEOT 508 on mullistava uutuus sedanien maailmassa. Se on tyyliltään selkeän yksinkertainen ja hallittu. Sivuprofiililtaan 508 on puhdaslinjainen, atleettisen lihaksikas ja korin on koko mitaltaan alaspäin laskeva.

Tästä linkistä koko 508 -mallisto:

https://www.ksoautotalot.fi/peugeot/508

 

 

Tervetuloa!

 

 

Tunnisteet

 

Ympäristön Auto Oy

Haminantie 1, 48810 Kotka FI

010 7625 200

 

 

 

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää